سبزیجات چلیپایی مانند کلم گل پیچ حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های مختلف هستند که نشان داده شده است التهاب مزمن را کاهش می دهند.
در واقع، یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که مصرف بیشتر سبزیجات چلیپایی می تواند برخی از نشانگرهای خونی التهاب را کاهش دهد.
یک مطالعه قدیمی بر روی بیش از 1000 زن نشان داد که افرادی که بیشترین مقدار سبزیجات چلیپایی را مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار را مصرف میکردند، به میزان قابلتوجهی سطوح التهاب کمتری داشتند.
سولفورافان، کامفرول، و سایر آنتی اکسیدان های موجود در این گروه قابل توجه از گیاهان احتمالاً مسئول اثر ضد التهابی آنها هستند.
کلم حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که ممکن است به کاهش التهاب کمک کند
کلم سرشار از ویتامین C است
ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که نقش های مهمی در بدن ایفا می کند.
به عنوان مثال، برای ساخت کلاژن، فراوان ترین پروتئین در بدن، لازم است. کلاژن به پوست ساختار و انعطافپذیری میدهد و برای عملکرد صحیح استخوانها، ماهیچهها و رگهای خونی حیاتی است.
علاوه بر این، ویتامین C به بدن کمک می کند تا آهن غیر هِم، نوع آهن موجود در غذاهای گیاهی را جذب کند.
علاوه بر این، یک آنتی اکسیدان قوی است. در واقع، به دلیل ویژگی های بالقوه آن در مبارزه با سرطان، تحقیقات گسترده ای انجام شده است.
ویتامین C برای محافظت از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، که با بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله سرطان مرتبط است، محافظت می کند.
شواهد حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از غذاهای غنی از ویتامین C با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مرتبط است.
در واقع، تجزیه و تحلیل 21 مطالعه در سال 2014 نشان داد که خطر ابتلا به سرطان ریه به ازای هر 100 میلی گرم (میلی گرم) افزایش مصرف روزانه ویتامین C، 7 درصد کاهش می یابد.
با این حال، این مطالعه محدود بود زیرا نمیتوانست تعیین کند که آیا کاهش خطر سرطان ریه ناشی از ویتامین C یا سایر ترکیبات موجود در میوهها و سبزیجات است یا خیر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.