میگو نوعی غذای دریایی است که سرشار از مواد مغذی و گزینه ای کم کالری است.
این غذای کم کربوهیدرات حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
فواید میگو تازه در مشهد بسیار زیاد است و از کمک به کاهش وزن و کاهش خطر بیماری قلبی تا کند کردن پیری زودرس متغیر است.
همچنین سرشار از ید است، که یک ماده معدنی است که در بسیاری از غذاهای دیگر به سختی یافت می شود.
همچنین، میگو حاوی آنتی اکسیدانی است که می تواند به کاهش التهاب کمک کند و نقش کلیدی در کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن دارد.
این مقاله به بررسی حقایق تغذیه میگو، فواید سلامتی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی میپردازد.
میگو چیست؟
میگوها سخت پوستان ده پا هستند (دارای ۱۰ پا) که دارای دو چشم مرکب بزرگ هستند که به آنها منظره ای پانوراما از اقیانوس می دهد.
آستاگزانتین، یک کاروتنوئید با خواص آنتی اکسیدانی قوی، که در میگو یافت می شود، مسئول ظاهر رنگ صورتی و قرمز آنها است.
برخلاف تصور رایج، میگو با میگو متفاوت است. آنها به گروه های مختلف تعلق دارند.
آنها را می توان بر اساس آنها متمایز کرد:
اندازه: میگو از میگو کوچکتر است.
بدن: میگوها فقط یک جفت پا دارند در حالی که میگوها سه جفت پا دارند.
روش تولید مثل: میگوها تخم های بارور شده را در بدن خود حمل می کنند، در حالی که میگوها تخم های خود را در آب رها می کنند.
زیستگاه: میگوها عمدتاً دریایی هستند، در حالی که میگوها در آب شیرین زندگی می کنند.
حقیقت خنده دار
در حالی که میگوها معمولاً کوچک هستند (طول حدود ½ اینچ)، برخی از گونه ها می توانند بیش از ۱۲ اینچ رشد کنند.
میگوی ببری می تواند به اندازه ساعد یک بزرگسال رشد کند.
با این حال، ترکیبات غذایی آنها بسیار مشابه است.
هر دو سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند.
از این رو، می توانید در دستور العمل های مختلف یکی را با دیگری جایگزین کنید.
میگو بخشی جدایی ناپذیر از هر رژیم غذایی دریایی است. اما چه مواد مغذی را ارائه می دهند؟
برای اطلاع از مشخصات غذایی آنها و اینکه ۱۰۰ گرم (حدود ۳٫۵ اونس) میگوی پخته شده حاوی چه چیزی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.