ماهی دریایی با وزن ۱ تن در دریای خزر صید شد

ماهی دریایی حاوی سطوح بالایی از مواد مغذی و پروتئین است، به ویژه ماهی های روغنی مانند سالمون و تن. ماهی اغلب نسبت به گوشت کلسترول و چربی اشباع کمتری دارد و جزء اصلی رژیم غذایی سالم مدیترانه ای است. ماهی همچنین ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین B، روی و آهن را تامین می کند.

وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می کند که اکثر مردم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، دو بار در هفته غذاهای دریایی بخورند.

ماهی های روغنی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که چربی های مفیدی هستند که انسان باید از رژیم غذایی خود به دست آورد. اسیدهای چرب امگا ۳ دارای مزایای بالقوه برای سلامتی هستند، مانند کمک به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی منبع مورد اعتماد.

از آنجایی که ماهی یک منبع پروتئین کم‌چرب است، افزودن آن به رژیم غذایی می‌تواند منجر به کاهش وزن شود.

ماهی دریایی

ماهی سالمون منبع خوبی از ویتامین D و کلسیم است.
همه انواع ماهی سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای سلامت قلب مفید هستند.

این ماهی همچنین منبع خوبی از ویتامین D و کلسیم است. با این حال، برای سطوح بالاتر مواد مغذی، بهتر است به جای ماهی آزاد پرورشی، ماهی آزاد صید شده وحشی را انتخاب کنید.

ماهی آزاد وحشی تمایل دارد حاوی امگا ۳ و ویتامین های بیشتری باشد و چربی اشباع کمتری دارد.

یک راه ساده برای تهیه ماهی ، بخارپز کردن آن در کاغذ روغنی است.

برای انجام این:

مقداری سبزیجات مانند هویج یا کدو سبز را خرد کرده و تفت دهید.
یک بستر از سبزیجات روی کاغذ روغنی درست کنید.
فیله ماهی قزل آلا را روی سبزیجات قرار دهید و سبزی تازه را روی آن بپاشید.
کاغذ را تا کنید تا بسته مهر و موم شود.
بسته را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که با چنگال پوسته پوسته شود، در فر با دمای بالا بپزید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.