ماش سیاه در کشور های آسیایی طرفداران زیادی دارد

ماش سیاه نوعی لوبیا سبز، گرد و نخود مانند است که در رژیم غذایی ما بسیار مهم است با توجه به فواید فراوان ماش، در سال های اخیر در رژیم غذایی گیاهخواران و همچنین افرادی که تمایل به تغذیه صحیح و کامل دارند، قرار گرفته است.

مش با نام های زیادی بسته به کشوری که در آن رشد می کند، وجود دارد.

در هند به آن “مانگ بن” می گویند. در کشورهای آسیایی (چین، ژاپن، کره، اندونزی) به آن “دانه طلایی” می گویند.

ماش ها در اصل در هند رشد می کنند.

از آنجا به بنگلادش و پاکستان و سپس به دیگر کشورهای آسیایی نقل مکان کرد و در آشپزی، تهیه سالاد، غذاهای اصلی، انواع سوپ، آب میوه و چیپس استفاده می‌شود.

فواید ماش چیست؟

ماش در پخت غذاهای با ارزش انرژی کم استفاده می شود، زیرا محتوای کالری میش تنها به 30 کالری می رسد. فواید ماش بسیار زیاد است، از جمله موارد زیر:

ماش

  1. اثر مفید بر سیستم قلبی عروقی، عملکرد خون در بدن. دیواره رگ ها و مویرگ ها را تقویت می کند، خاصیت ارتجاعی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد و فشار خون را متعادل می کند.
  2. اثر مثبت بر رشد و حالت مو. خوردن ماش تأثیر مفیدی بر سلامت پوست و ناخن دارد.
  3.  باعث بازسازی و جوانسازی سلول ها می شود.
  4. مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
  5. فعالیت ذهنی را تقویت می کند، بر حافظه تأثیر مثبت می گذارد و به حفظ بینایی کمک می کند.

کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن.

کاهش سطح قند خون.

دانه‌های ماش یک وعده غذایی سبک و سیرکننده هستند و بنابراین می‌توانند توسط بیمارانی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند، استفاده کنند، زیرا فیبرهای موجود در آن به احساس سیری کمک می‌کنند.

حفظ سلامت دستگاه گوارش، زیرا حاوی فیبر است.

محافظت از کبد و حفظ عملکرد آن.

افزایش استحکام استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان، زیرا دانه ماش منبع خوب و طبیعی کلسیم است.

دانه ماش برای زنان باردار مفید است، زیرا سرشار از اسید فولیک و ویتامین B2 است که هر دو برای رشد و نمو جنین مهم هستند و همچنین در پیشگیری از پره اکلامپسی یا نقایص مادرزادی نقش دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.