قارچ صدفی خوراکی باعث خفگی یک مرد چینی شد

موارد مصرف قارچ صدفی آبی

راه های مختلفی برای استفاده از قارچ صدفی خوراکی در پخت و پز، میان وعده و یا فقط به عنوان یک طعم خوش طعم با این سبزی خوشمزه وجود دارد.

به صورت خشک یا خام نیز اضافه می شود.

با این حال، کنده اغلب به دلیل جویدن بافت برداشته می شود.

می توانید از آن ها در بسیاری از کاسرول ها، سوپ ها، ماکارونی ها و غذاهای دیگر استفاده کنید.

چگونه از قارچ صدفی آبی استفاده می کنید؟

می‌توانید آن‌ها را به‌صورت جداگانه به‌عنوان وعده‌ی شام بخورید یا به‌عنوان چاشنی از آن‌ها استفاده کنید.

  • فست فود:

ادویه ها، گیاهان و مقداری روغن مورد علاقه خود را به یک ماهیتابه پر از صدف های برش داده شده آبی اضافه کنید.

قارچ

آنها را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چیپس قارچ خوشمزه ای بدست آید.

از فرم خشک شده برای تزیین ریزوتو برنج یا نان تست قارچ با آن استفاده کنید.

همچنین می‌توانید آن‌ها را در پیتزا، لازانیا یا سایر دستور پخت‌ها بریزید.

همچنین می توانید از آن برای اصلاح یا ایجاد غذاهای منحصر به فرد استفاده کنید:

دستور تهیه قارچ صدفی آبی

دستور العمل های صدف آبی می تواند به سادگی تفت دادن قارچ یا روغن دادن به ماهیتابه برای ایجاد یک غذای کاملاً جدید با آنها باشد.

همه چیز به طعم، طعم و ترجیح شما بستگی دارد که چگونه می خواهید آن را بخورید.

در اینجا چند راه برای استفاده از آنها در دستور العمل های خود آورده شده است:

  • قارچ تفت داده شده با پیاز سبز

به همان اندازه که به نظر می رسد ساده است اما در بسیاری از غذاها قابل تغییر است.

ابتدا باید در کره، قارچ صدفی آبی (خلال شده یا خرد شده)، نمک، سیر بنفش (یا سبز)، فلفل و کمی روغن سرخ کنید.

سپس با پیاز سبز تزئین کنید تا ظرف همه کاره کامل شود.

نکته : می توانید آن را با هر جایگزین پیاز سبز نیز درست کنید.

می توانید از آن به عنوان چاشنی برای استیک گوشت گاو استفاده کنید تا نرم شود یا می توانید آن را در دستور پخت ماکارونی مورد علاقه خود قرار دهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.