غوره دون شده انشالله در کاهش ابتلا به سرطان نقش دارد چرا که تحقیقات نشان می دهد کشورهایی که تولید انگور در آنها فراوان است تقریباً هیچ بیماری سرطانی ندارند زیرا انگور حاوی مواد مغذی زیادی است که به دفع مواد سرطان زا و دفع آنها در خارج از بدن کمک می کند.
از آنجایی که غوره حاوی بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامینهای (A, C) و برخی عناصر معدنی میباشد همچنین انگور حاوی فیبر محلول و نامحلول است.
انگور به ویژه برای افرادی که از اختلالات یا ضعف کلیه رنج می برند، ارزش درمانی بالایی دارد، زیرا انگور مانند جدول پیوست، دارای درصد مناسبی از آب و املاح به مقدار مناسب است و به خوبی به این روند کمک می کند.
تصفیه خون و پاکسازی آن از سموم
غوره با درصد مناسبی از انرژی به ورزشکاران و سایرین مخصوصاً بعد از انجام تمرینات ورزشی کمک می کند، انگور را نیز مانند کشمش به صورت رسیده، آب میوه یا خشک می خورند که تمام روش های مصرف آن مفید، غنی و دارای ارزش غذایی بالاست.
حاوی گلوکز است و در معده و روده جذب می شود و مستقیماً وارد خون می شود و انرژی می دهد بنابراین بیمار با محلول گلوکز به صورت وریدی درمان می شود.
حاوی اکثر مواد معدنی مهم برای بدن و ویتامین A از شب کوری جلوگیری می کند.
به تعادل عصبی، جنسی و عضلانی کمک می کند.
حاوی اسیدهایی معادل اسیدهای مضر حاصل از سایر غذاها مانند گوشت و چربی است.
پوکی استخوان و انگور:
تحقیقات علمی حاکی از آن است که پوکی استخوان یا همان چیزی که به آن پوکی استخوان نیز می گویند، بیماری است که به طور گسترده در جوامع شیوع پیدا می کند و جامعه ما نیز خالی از آن نیست، اما در زنان به طور گسترده شیوع پیدا می کند، زیرا استخوان ها استحکام، سختی و بافت خود را از دست می دهند.
آنها شروع به از دست دادن کلسیم می کنند، که واحد اساسی برای ساخت و نگهداری استخوان ها است.
هورمون ها مستقیماً این فرآیند را کنترل می کنند که به طور واضح و مستقیم از زمانی که زنان به یائسگی یا یائسگی می رسند شروع می شود و معمولاً از اوایل دهه ۵۰ شروع می شود و ممکن است برای برخی از زنان کمی زودتر شروع شود و ممکن است به تأخیر بیفتد، اما مشاهدات نشان می دهد که شروع می شود.
در اواخر دهه چهل و به طور کلی در اوایل دهه پنجاه، هنگامی که گردش خون متوقف می شود “یائسگی” که ناشی از کاهش هورمون استروژن است، استخوان ها شروع به از دست دادن تدریجی کلسیم می کنند و برای کاهش آن، افزایش هورمون “استروژن” افزایش می یابد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.