پلی فنول های انگور موجود در شیره انگور مرغوب ممکن است افزایش وزن و عدم تحمل گلوکز را کنترل کند.
این مواد شیمیایی گیاهی همچنین با مهار تولید نشانگرهای التهابی (TNF-α، IL-6، لیپوپلی ساکارید و غیره) التهاب روده را کاهش می دهند.
پلی فنول های انگور همچنین یکپارچگی سد روده را تقویت می کنند. آنها باعث رشد باکتری های مفید روده مانند Akkermansia muciniphila می شوند.
این می تواند هضم و جذب را افزایش دهد.
بر اساس مطالعات روی موش ها، شیره انگور می تواند از شما در برابر عفونت های بیماری زا روده، اختلالات متابولیک و چاقی محافظت کند.
ممکن است آنفولانزا و ویروس های روده ای را مهار کند
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی خواص ضد ویروسی شیره انگور را گزارش می دهند.
رسوراترول موجود در شیره انگور از تکثیر و انتشار ویروس آنفولانزا جلوگیری می کند.
به نظر می رسد که عملکردهای سلول میزبان را که برای تکثیر ویروسی حیاتی هستند، مسدود می کند.
در ساخت پروتئین های ساخته شده در فرآیند تکثیر ویروسی اختلال ایجاد می کند.
درمان با رسوراترول بقای موش های تحت درمان را تا ۴۰ درصد افزایش داد.
مهمتر از آن، هیچ گزارشی از سمیت وجود ندارد.
PH اسیدی خنثی شیره انگور همچنین به جلوگیری از عفونت های ویروسی کمک می کند.
شیره انگور تجاری ویروس های روده ای مختلف و ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) را غیرفعال می کند.
علاوه بر این، تیمار شیره انگور کاهش ۱۰۰۰ برابری عفونتزایی ویروس فلج اطفال را نشان داد.
مطالب مرتبط: ۱۰ آسانا یوگا تقویت کننده سیستم ایمنی برای خلاص شدن از شر سرماخوردگی و آنفولانزا
ممکن است به شما در سوزاندن چربی کمک کند
دوزهای متوسط شیره انگور قرمز یا شراب ممکن است به چربی سوزی کمک کند.
آرد هسته انگور سفید در مدیریت چاقی و بیماری های متابولیک مانند کبد چرب موثرتر بود.
اسید الاژیک موجود در انگور موسکادین به طور چشمگیری رشد سلول های چربی موجود و تشکیل سلول های جدید (چربی زایی) را کاهش داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.