ویتامین ها و مواد معدنی تنها چیزهایی نیستند که در میوه های خشک متمرکز شده اند. چه سیب خشک بخورید، چه زردآلو یا حتی موز، کالری و قند زیادی در آنها خواهید یافت.
به عبارت دیگر؛ از 100 گرم میوه خشک سپهرا ، نسبت به 100 گرم میوه تازه از همان نوع، مواد مغذی بیشتری دریافت خواهید کرد، اما کالری و قند بیشتری نیز دریافت خواهید کرد.
حدود 25 تا 50 درصد قند موجود در میوه خشک را فروکتوز تشکیل می دهد که با توجه به مقاله اثرات متابولیک فروکتوز و افزایش چاقی در سراسر جهان که در سال 2010 در مجله Physiological Reviews منتشر شده توسط انجمن فیزیولوژیک آمریکا منتشر شد، به طور قابل توجهی به افزایش وزن کمک می کند.
البته مصرف زیاد شکر با اثرات مضر دیگری مانند افزایش خطر چاقی و بیماری قلبی همراه است.
اما در عین حال جای نگرانی نیست. اگر میوههای خشک را بالا و پایین نمیخورید، اما عادت دارید یک قاشق به بلغور جو دوسر صبحگاهیتان اضافه کنید و در عین حال مرتب حرکت میکنید و ورزش میکنید، میوههای خشک خطری شما را تهدید نمیکنند.
اما چیزی که باید از آن اجتناب کنید میوه های شیرین است. برای افزایش طعم، گاهی اوقات میوه را قبل از خشک شدن در شکر ترشی می کنند.
نتیجه وسوسه انگیز است، اما مقدار زیادی قند اضافه شده به قندی که میوه از قبل به طور طبیعی حاوی آن است، واقعا نامطلوب است.
به طور کلی بهتر است میوه خشک را با کیفیت ارگانیک و البته بدون شکر اضافه خریداری کنید. اگر به سیب دسترسی دارید، هیبریدهای خود را در خانه بسازید.
آنها عالی هستند و برای سلامتی کاملا بی ضرر هستند. زغال اخته را به خانم هایی که از عفونت مثانه رنج می برند توصیه می کنیم.
یک قاشق غذاخوری از میوه های خشک مانند بلعیدن مکمل های غذایی حاوی عصاره این توت های مفید به شما کمک می کند.
خرمای خشک که یکی از میوه خشک به حساب می آید اغلب در دستور العمل های پخت سالم به عنوان جایگزین مناسب تری برای شکر ظاهر می شود. آنها علاوه بر فیبر، حاوی مقدار قابل توجهی پتاسیم و آهن و همچنین آنتی اکسیدان هستند.
همچنین دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند، بنابراین بر سطح قند خون شما تأثیری نمی گذارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.